ESYCU. Fundación de la Comunidad Valenciana estudio y cultura

GUIA DE VOLUNTARIAT FAMILIAR

Sensibilitzar a menors sobre els 17 ODS, a través dels seus pares i secundats per l'associació o entitat educativa

El projecte consta d'accions que busquen sensibilitzar des de la infància amb la finalitat d'aconseguir el benestar de les persones i del planeta, tant en el present com en el futur. Per això s'ofereix aquest material per a orientar a la població escolar sobre com establir les bases  dels processos de canvi social a llarg termini.

L'etapa d'educació primària és un període en el qual s'ha de contribuir a l'adquisició d'algunes competències clau així com al desenvolupament de capacitats que permeten, entre altres coses, conéixer i apreciar els valors i les normes de la convivència, respectar els drets humans, admirar les diferents cultures, fomentar la igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones, etc. Per això aquest projecte va dirigit als  xiquets i xiquetes de primària i el seu entorn familiar, potenciat des de l'àmbit educatiu formal i informal i amb la metodologia d'aprenentatge-servei

La metodologia del projecte proporciona una atenció individualitzada així com la cerca del millor potencial de cada participant. A més, en aquest projecte s'aconsegueix un doble impacte perquè, al llarg del projecte, es requereix la participació de la família garantint així una mateixa direcció tant en l'àmbit educatiu com en l'entorn familiar.

DESTINATARIAS: Primaria
TIPOs: Cuadernos de trabajo/ unidades didácticas , Juego, Teatro y/o cuentos
TEMÁTICAS: CAMBIO CLIMÁTICO Y SOSTENIBILIDAD AMBIENTAL, ALIMENTACIÓN Y CONSUMO, POBREZA Y DESIGUALDAD
ODS:

Descargas de este recurso: 0

Para usarlo gratuitamente solo te pedimos que rellenes esta simple ficha de identificación. Nos interesa saber quién, dónde y a qué colectivos llegarán nuestros recursos. A continuación recibirás un correo electrónico con el enlace al recurso seleccionado. A partir de allí puedes utilizarlo libremente.


Código del centro

Email del centro